aktualizováno: 23.12.2022 11:06:02 

R I O S   R O S A L I A

2018

ZÁŘÍ 2018

Další přírůstek do naší smečky je tentokrát dvounohý a jmenuje se Antonín. 

SRPEN 2018

V polovině srpna přibyla do naší smečky nová fenka Gina na Zlaté zátoce. Je to Aminky (Amy Rios Rosalia) pravnučka. Gina se narodila 9.6.2018, její maminka je Astra Molto Lungo a tatínek Coudy ze Zelené mýtiny.

Pondělí 30.7.2018

Chtěla bych poděkovat všem majitelům svých odchovánků, kteří mě zásobojí zprávami a fotkami o jejich vzájemném soužití. Velmi si toho vážím a každá zpráva je pro mě zdrojem obrovské radosti.

 

 

Sobota 14.7.2018

Dnes se na další Národní výstavě tentokrát v Mladé Boleslavy prezentovala fenka Euphoria Rios Rosalia, alias PRALINKA, ve vlastnictví paní Ing. Anny Krejzkové (chovatelská stanice Tergy). A dopadla opět na výbornou!

Pralinka získala ve třídě mladých Výbornou 1, CAJC, BOJ, BOS.

Posíláme srdečnou gratulaci a přejeme mnoho úspěchů do další výstavní kariéry.


Sobota 30.6.2018

Na dnešní Národní výstavě v Klatovech se prezentovala naše odchovankyně trpasličího jezevčíka Euphoria Rios Rosalia alias Pralinka ve vlastnictví paní Ing. Anny Krejzkové.

Pralinka si vedla výborně a získala ocenění V1,CAJC,BOJ, BOB,JBIG3,BIG2

Posíláme majitelce velikou gratulaci!!!

   

Pátek 5.ledna 2018

Dnes dopoledne se náš poslední odchovánek Elvis Rios Rosalia vydal se svým novým páníčkem do Znojma. Elvis vyplní mezeru po malém knírači, který odešel za Duchový most o Vánocích. Doufám, že Elvis bude rozdávat spoustu radosti a nadělá jen malinko starostí.

Pondělí 1.prosince 2018

 Přejeme všem v novém roce spoustu radosti, pohody, štěstí, pevné zdraví a shovívanou trpělivost s naši čtyřnohými a vlastně i dvounohými miláčky.